Site logo

Over Gratia

Betekenis en visie

Gratia is Latijn voor ‘genade’. Genade geeft ontzettend veel; bijvoorbeeld vrijheid, bemoediging, kracht en hoop.
Gratia werkt vanuit het geloof in de Heere God. Hij staat altijd klaar met Zijn genade. En dat is een prachtige basis om ons te ontwikkelen.
Er is hoop, voor elke situatie en voor iedere relatie, hoe uitzichtloos die ook lijkt. Daarom zijn de activiteiten gericht op inzicht, ontmoeting en groei.

Loof de HEERE, mijn ziel, en al wat in mij is, Zijn heilige Naam.

Loof de HEERE, mijn ziel, en vergeet niet een van Zijn weldaden.

Die al uw ongerechtigheid vergeeft, Die al uw ziekten geneest,

Die uw leven verlost van het verderf, Die u kroont met goedertierenheid en barmhartigheid,

Die uw mond verzadigt met het goede, uw jeugd vernieuwt als die van een arend.

Psalm 103:1b-5


Jantine Stam – van de Beek

Na het Atheneum heb ik aan de Christelijke Hogeschool Ede mijn opleiding voor Leraar Godsdienst/Levensbeschouwing afgerond. Daarnaast behaalde ik bij de opleiding Godsdienst Pastoraal Werk een certificaat voor Pastoraat en volgde een supervisietraject. In mei 2011 heb ik de cursus ‘Inleiding in de pastorale counseling’ bij het Centrum voor Pastorale Counseling (De Hoop) afgerond. Ik ben bezig met het ontwikkelen en me eigen maken van een bruikbare Bijbelse methode.
Sinds 2008 ben ik actief als docente in het middelbaar onderwijs op het Johannes Fontanus College in Barneveld. Ik ben mentor en heb regelmatig op informeel niveau persoonlijke gesprekken met leerlingen.
Vanaf mijn 8e heb ik zo’n 10 jaar keyboard- en pianolessen gevolgd. Sinds mijn tienertijd geef ik ook zelf privépiano- en keyboardlessen.
Dirigeren heb ik als hobby ontwikkeld bij kerkelijke activiteiten en sinds augustus 2010 dirigeer ik het kinderkoor “De Boskrekels” in Kootwijkerbroek. Vanuit mijn roeping als christen, organiseer ik samen met een team kinder- en tienerwerk in de omgeving.

Contact

Kootwijkerbroek
(06) 360 880 06
info@gratiavoorjou.nl
Jantine Stam - van de Beek
Krumselaarseweg 7
3771 PG

copyright 2011 - design: Helmert.nl