Site logo

Persoonlijke begeleiding

Soms loop je vast… Veel zorgen en moeiten spelen zich af op het terrein van relaties en kwesties uit het verleden die geen goede plaats krijgen in het persoonlijk leven. Graag begeleid ik je weer op weg.

Visie

Er is hoop voor elke situatie en voor iedere relatie. Ik werk vanuit het geloof in Gods aanwezigheid. Hij kan ons helpen om genade (terug) te vinden en door te geven. Aan onszelf en aan elkaar.
Ik geloof dat er verandering mogelijk is, wanneer je ervoor wilt gaan. En daarbij begeleid ik u/jou van harte, op een betrokken manier en vanuit mijn levensovertuiging, gebaseerd op de boodschap en principes uit de Bijbel.
De mens is waardevol en op zoek naar intieme relaties. Mijn doelstelling is om mensen te leren leven vanuit het besef van wie je bent in Christus.

Praktijk

Ik richt me in de praktijk op:
> Hulpverlening aan individuen (ook tieners/jongeren), stellen en echtparen
> Hulp bij persoonlijke problemen zoals zelfacceptatie, angst, verwerking, eenzaamheid, volwassenwording, seksualiteit, communicatie e.d..
Aan de hand van gesprekken maak ik een probleemanalyse die ik met je bespreek. De ervaring leert dat groei ontstaat in het leven van alledag. Daarom werk ik met huiswerkopdrachten.
Neem vrijblijvend contact op voor een intakegesprek. De tarieven zijn inkomensafhankelijk.

Contact

Kootwijkerbroek
(06) 360 880 06
info@gratiavoorjou.nl
Jantine Stam - van de Beek
Krumselaarseweg 7
3771 PG

copyright 2011 - design: Helmert.nl